Ερυθρός Σταυρός: Έγκλημα ο θάνατος του ασθενούς – Βρέθηκε αποτύπωμα του δράστη

Επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος του μηχανήματος υποστήριξης, τράβηξε τα καλώδια και τον σκότωσε

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του 60χρονου ασθενή με Covid που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με το 76χρονο που έχασε την ζωή του, όταν ο πρώτος επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος του μηχανήματος υποστήριξης, τράβηξε τα καλώδια και τον σκότωσε.

Δείτε ακόμη: Κορονοϊός: Θρίλερ με τον θάνατο διασωληνωμένου ασθενούς στον Ερυθρό Σταυρό – Ερευνάται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς

Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στο μηχάνημα υποστήριξης που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ασθενή με Covid, πρόδωσαν τον 60χρονο δράστη που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα.

Το απίστευτο αυτό έγκλημα που έγινε σε απλό δωμάτιο του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», έχει συγκλονίσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς ο δράστης φέρεται να τράβηξε τα καλώδια από το μηχάνημα υποστήριξης που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο, γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος…

Το πρωί, η διοίκηση του Νοσοκομείου αναγνωρίζοντας ως τουλάχιστον ύποπτες και περίεργες τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου ασθενούς, αφού υπήρχαν ενδείξεις παρέμβασης και δολιοφθοράς στα καλώδια, κάλεσε την Αστυνομία και την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, κλιμάκιο της οποίας μετέβηκε στο Νοσοκομείο και σύντομα εξιχνίασε την υπόθεση.

Ο δράστης δεν έχει ομολογήσει, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία, αφού τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν σε βάρος του είναι επιβαρυντικά. Για την υπόθεση αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί